Bozüyük'te Motosiklet Denetim Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Motosiklet Denetim Uygulaması

Bozüyük\'te Motosiklet Denetim Uygulaması

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki trafik ekipleri, çevik kuvvet ekiplerinin de desteğiyle motosiklet sürücülerine yönelik denetim yaptı.

02.07.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki trafik ekipleri, çevik kuvvet ekiplerinin de desteğiyle motosiklet sürücülerine yönelik denetim yaptı.

Ekipler, Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Kadir Pehlivan nezaretinde İsmet İnönü Caddesi üzerinde motosikletler üzerinde uygulama yaptı. Kask takmayan ve motosikletlerinde abartı egzoz bulunan sürücülere cezai işlem uygulayan ekipler, sürücüleri hız yapmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri hususunda uyardı.

Uygulamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Kadir Pehlivan, trafik kurallarına riayet etmeyen motosiklet sürücülerine gerekli cezai işlemin uygulandığını söyledi. Yaz aylarının gelmesiyle motosikletler üzerindeki uygulamalara hız verdiklerini anlatan Pehlivan, "Yaz aylarının gelmesiyle motosiklet denetimlerine ağırlık vermeye başladık. İki ekiple birlikte çalışıyoruz. İsmet İnönü Caddesi üzerinde çevik kuvvet desteğini de alarak motosiklet sürücüleri üzerinde uygulamalar yapıyoruz. Sigortası olmayan, yeterlilik belgesi olmayan araçları trafikten men ediyoruz. Trafik kurallarına riayet etmeyen sürücülere ise gerekli cezai işlemleri uyguluyoruz" dedi.

Mevsimin yaz olması nedeniyle yoğun bir şekilde motosiklet kullanımının arttığına dikkat çeken Pehlivan, kazaları en aza indirmek için uygulama kontrollerinin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini de kaydetti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Motosiklet Denetim Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement