Bozüyük'te Tarihi Park Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Tarihi Park Çalışmaları Devam Ediyor

ADD Bozüyük Şube Başkanı Mustafa Aksu, Metristepe'nin "Tarihi Milli Park" yapılması için kararlı mücadelelerinin devam ettiğini söyledi.

19.03.2013 12:45  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bozüyük Şube Başkanı Mustafa Aksu, Metristepe'nin "Tarihi Milli Park" yapılması için kararlı mücadelelerinin devam ettiğini bildirdi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, 2 yıl önce Metristepe'nin "Tarihi Milli Park" yapılmasına yönelik çalışmalar yapıldığını belirterek, toplantılar kamuoyu oluşturulduğunu ve taleplerin, rapor ve dosya haline getirilip Ankara Doğayı Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne gönderildiğini hatırlattı.

Ankara Doğayı Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden rapora bir yanıtın gelmediğini önü süren Aksu, şunları ifade etti:

"Konunun peşini bırakma niyetinde değiliz. Metristepe'nin 'Tarihi Milli Park' olması yönünde kararlı mücadelemiz devam edecek. İşin güzel tarafı, Metristepe Tarihi Milli Park Projesi'ne Bozüyük'te çalışma yürüten tüm sendika, dernek ve siyasi partilerin destek vermesidir. Bozüyük'te, ilçenin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu demokratik kitle örgütleriyle, birlik ve dayanışma toplantıları yapılmaya başlandı."

Muhabir: Barış Eren/ Mesut Tankulu

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Tarihi Park Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement