Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Ünyespor deplasmanında gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini bildirdi.

26.11.2012 16:25

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Ünyespor deplasmanında gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini bildirdi.

Özkan, düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 13'üncü haftada Ünyespor ile 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatarak, yaşadıkları gol kısırlığını en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

Ünyespor maçının bol gol pozisyonuna sahne olmasına rağmen son vuruşlardaki etkisizlik yüzünden sahadan bir puanla ayrıldıklarını ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Ünyespor deplasmanında gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Ünyespor maçına da bu parolayla çıktık. Ancak bulduğumuz sayısız gol şansını değerlendiremeyince sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Artık, Ünyespor maçını unutup 1 Aralık'ta evimizde yapacağımız Çankırıspor maçına hazırlanacağız. Çankırıspor maçı bu sezon oynayacağımız kritik maçlardan biri. Çankırıspor karşısında gol kısırlığımızı da çözerek Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü kademesinde yapacağımız Gaziantepspor maçına moralli bir şekilde çıkmak istiyoruz. Takımımıza moral vermek için cumartesi günü taraftarımızı maça bekliyoruz."

-Bilet fiyatı tartışmaları-

Özkan, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü kademe maçında 4 Aralık'ta Bozüyük İlçe Stadı'nda Gaziantepspor ile yapacakları maçın bilet fiyatlarına ilişkin,

"Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarını, kulübümüzü düzlüğe çıkartmak için yüksek tuttuk. Buradaki amacımız, kupa maçını fırsat bilip farklı çıkarlar elde etmek değil. Taraftarımızın da bunu bilet fiyatı olarak değil, Bozüyükspor'u bu zor durumdan kurtarmak için bir destek çalışması olarak algılamasını istiyoruz. Taraftarımızı sahiplenme duygusuyla hareket ederek, sezon başından buyana yaşadığımız maddi sıkıntıları aşmak için bize destek vermeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Barış Eren/ Mehmet Candikmen

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement