Yalova'da yıllardır süren gelenek 23'üncü yılında da bozulmadı. Hacı Hayriye Hanım Camisi'nin avlusunda bu Ramazan ayında da yardıma muhtaç olanlara yemek dağıtıldı.
Hacı Hayriye Hanımın torunları tarafından 23 yıldır kendi adını taşıyan caminin avlusunda her Ramazan ayında yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Gelenek bu yılda bozulmadı. Hacı Hayriye Hanım Camisi avlusunda ki yemek dağıtımını merhumenin torunu İlker Kaya bizzat yerinde takip etti. Kimsenin mağdur olmaması ve gelen herkesin yemek alabilmesi için gereken tüm hassasiyeti gösterdiklerini dile getiren Kaya, "23 yıldır bu geleneği sürdürüyoruz. Bizden sonrada çocuklarımız devam ettirecek. Buraya gelen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gereken her şeyi yapıyoruz" dedi.
Yardıma muhtaç vatandaşların akın ettiği yemek dağıtımında vatandaşlara 3 kap sıcak yemek dağıtıldı. Yaklaşık bin kişinin karnının doyduğu yemek dağıtımı Ramazan ayının son gününe kadar devam edecek. - YALOVA
Son Dakika › Yerel › Bu Camide 23 Yıldır Her Ramazan Yemek Dağıtılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?