Buca'da Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Buca'da Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği

Buca\'da Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından bölgeyle dayanışmayı sürdüren Buca Belediyesi, kente gelen depremzede çocuklar için moral etkinliği düzenledi.

07.04.2023 11:54  Güncelleme: 12:04

Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından bölgeyle dayanışmayı sürdüren Buca Belediyesi, kente gelen depremzede çocuklar için moral etkinliği düzenledi.

Buca Belediyesi, kente gelen depremzede vatandaşlara yönelik psikososyal destek projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Yenigün Spor Tesisleri'nde depremzede çocuklar için spor etkinliği düzenledi. Etkinlikte, uzmanlar eşliğinde spor yapan çocuklar daha sonra kendi formalarını tasarladı.

Bir çocuğu gülümsetmenin dünyalara bedel olduğunu söyleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaşanan zorlu sürecin dayanışmayla atlatılabileceğini vurguladı. Kılıç, "Millet olarak çok zor şeyler yaşadık. Bu zorluğu aşmanın tek yolu toplumsal dayanışma ve birliktelik ruhudur. Buca Belediyesi olarak bir yandan deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan ilçemize gelen vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Buca'da Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement