Bulanık'ta Kurum Amirlerine Kahvaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bulanık'ta Kurum Amirlerine Kahvaltı

Bulanık\'ta Kurum Amirlerine Kahvaltı
07.03.2014 12:34

Muş’un Bulanık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kurum amirlerine kahvaltı verildi.

Muş'un Bulanık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kurum amirlerine kahvaltı verildi.

Bulanık Aile Destek ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen ve masrafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından karşılanan kahvaltıya Kaymakamı Ömer Şahin ve kurum amirleri katıldı. Kahvaltıda konuşan Bulanık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nazire Korkmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri kurslara kadınların yoğun ilgisinin olduğunu söyledi. Aile Destek ve Eğitim Merkezi'nin tüm masraflarının Bulanık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılandığını belirten Korkmaz, "Aile Destek ve Eğitim Merkezi'nde iki yıl içerisinde 305 öğrenci çeşitli kurslardan mezun oldu. Şu anda 160 öğrenci kurslara devam etmektedir ve 120 öğrenci de sırada beklemektedir. 19 tane kursumuz bitti ve 8 kursumuz da devam etmektedir. İlçemizdeki bayanların sosyalleşmesi ve ekonomik özgürlüklerine kavuşabilmeleri için merkezimiz bünyesinde onlara çeşitli eğitimler veriliyor. Bayanlara olan desteğimiz bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin ise, kaymakamlık olarak Aile Destek ve Eğitim Merkezi'ne bugüne kadar maddi ve manevi sürekli destek çıktıklarını, bundan sonra da destek çıkacaklarını belirtti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık'ta Kurum Amirlerine Kahvaltı - Son Dakika


Advertisement