Burdur Ramazan Bayramı'nı Huzurlu Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Burdur Ramazan Bayramı'nı Huzurlu Geçirdi

Burdur Ramazan Bayramı\'nı Huzurlu Geçirdi

Burdur Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın kentte trafik ve asayiş yönünden huzurlu geçtiğini dile getirdi.

12.08.2013 16:52

Burdur Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın kentte trafik ve asayiş yönünden huzurlu geçtiğini dile getirdi.

Burdur polisinin Ramazan Bayramı süresince vatandaşların güven ortamı içinde bir bayram geçirmeleri için görev yaptığını dile getiren Erdoğan, "Bayram öncesi tedbirlerimizi üst düzeyde aldık, bayram süresinde bu tedbirleri arife gününden itibaren sürdürdük. Gerek devriye, gerekse ekipler, hem bayram alışverişleri hem de bayram ziyaretleri süresinde yapılan faaliyetlerde halkımızın huzur içinde bir bayram geçirmeleri için tedbirler uygulandı. Hem asayiş yününden hem de trafik yönünden ilimizde bayram boyunca kayda değer önemli sayılabilecek herhangi bir olayımız olmadı" dedi.

Şehir içi ve şehirlerarası yollarda ölümlü kaza olmadığını açıklayan Erdoğan, "İl merkezinde ufak tefek trafik kazalarımız oldu fakat bunlar da ne mutlu ki ölümle sonuçlanan trafik kazamız yok. Hafif yaralamalı trafik kazalarımız mevcuttur. Şehirlerarası yollarımızda da ölümlü kazamız yok. Hafif yaralamalarla atlatılan kazalarımız oldu. Asayiş yönünden özellikle ilimizin karakterinden dolayı, bayramda il dışına çıkan vatandaşların çoğunluğundan dolayı bir boşluk yaşanıyor, hırsızlık niyeti olan kişilere yönelik aldığımız tedbirler vardı. Bu manada 7 ayrı bölgede yerel uygulamalar yaptık, intikal eden hırsızlık vakası anlamında herhangi bir önemli vakamız yoktur. Dolayısıyla Burdur Bayramı, mutlu, birlik ve bütünlük içinde huzurlu bir biçimde tamamlamış oldu" diye konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burdur Ramazan Bayramı'nı Huzurlu Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement