Burhaniye Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı

Burhaniye Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ramazan ayının 10. gününde şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı. Blue Port Hotel'de verilen iftar davetine Başkan Deveciler, yardımcıları ve şehit-gazi aileleri katıldı. Deveciler, şehit aileleri ve gazilerle buluşmaktan onur duyduğunu belirterek, Burhaniye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

21.03.2024 17:41  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ramazan ayının 10. gününde şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı.

Bayramlarda ve özel günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Burhaniye Belediyesi, Ramazan dolayısıyla Blue Port Hotel'de verdiği iftar davetinde şehit yakınları ve gazileri ağırladı. İftara Başkan Deveciler, Yardımcıları Oktay Erbalaban ile Tamer Midilli, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Ramazan'da Türkiye için canını veren şehitlerin aileleri ve canını hiçe sayarak fedakarlık gösteren gazilerle buluşmaktan onur duyduğunu belirten Deveciler, "Vatan sizlere minnettar. Bizler de Burhaniye Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Birlikte nice güzel Ramazanlara" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı - Son Dakika


Advertisement