Burhaniye'de Belediye Sağlık Merkezi'nde Çevreci Pano - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Belediye Sağlık Merkezi'nde Çevreci Pano

Burhaniye\'de Belediye Sağlık Merkezi\'nde Çevreci Pano

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Sağlık Merkezi'nde sosyal çalışmaların yer aldığı fotoğrafların yanına Kaz Dağları'nın altın madenine kurban edilmesini konu edinen büyük bir pano asıldı.sloganı yer alıyor.

13.04.2013 22:29

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Sağlık Merkezi'nde sosyal çalışmaların yer aldığı fotoğrafların yanına Kaz Dağları'nın altın madenine kurban edilmesini konu edinen büyük bir pano asıldı.

'Keşif Yolcuları' yürüyüş grubunun Kaz Dağları'nda çektiği fotoğrafların kullanıldığı panoda 'Kazdağlarının Üstü Altından Daha Değerlidir"

sloganı yer alıyor. Mahallelerde başlattığı sağlık taramalarıyla adını duyuran Belediye Tabibi Cengiz Kaypak'ın hazırladığı çevreci pano ilgi gördü.

Herksin çevreci olmasını isteyen DR. Cengiz Kaypak, "Çevreye karşı duyarlılığımızı toplumla paylaşmak adına bu panoyu oluşturduk. Bizim altınımız zeytin, üzüm, çam fıstığı, güneş ve halkımızın mutluluğudur. Bu tip faaliyetler, doğayı insafsızca günü birlik çıkarlar uğruna katletmeler, dedelerimizden aldığımız eşsiz güzellikleri, gerçek yaşam pınarlarımızı geleceğe taşımamıza engel olacaktır. Ülkenin her yanında doğaya, derelere; bölgemizde de Kaz Dağları'na, Kozak Yayla'sına, Madra Dağı'na

acımasızca zarar veriliyor. Buna karşı durmak insani ve vicdani sorumluluğumuzdur" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Belediye Sağlık Merkezi'nde Çevreci Pano - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement