Burhaniye'de Mahkum Yakınları Tozdan ve Yağmurdan Kurtuldu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Mahkum Yakınları Tozdan ve Yağmurdan Kurtuldu

Burhaniye\'de Mahkum Yakınları Tozdan ve Yağmurdan Kurtuldu

Burhaniye Belediyesi, Kapalı Cezaevi önünde görüş için gelen aile yakınları için kapalı ve açık dinlenme alanı oluşturdu.

07.05.2013 17:03

Burhaniye Belediyesi, Kapalı Cezaevi önünde görüş için gelen aile yakınları için kapalı ve açık dinlenme alanı oluşturdu.

Belediye tarafından yapılan dinlenme alanı mahkum yakınları tarafından büyük memnunlukla karşılandı. Eskiden toz ve yağmur altında sığınacak yer arayan aileler, şimdi kapalı ve gölge

alana kavuşarak mahkum yakınlarını beklemeye başladılar.

Çay ocağında bulunan Remzi Kara "Senelerdir bu işi yapıyoruz. Burada birçok hayat ve hikaye gördük. İçeride ki yakınlarını Kahramanmaraş'tan, Türkiye'nin bir diğer şehirlerinden saatlerce yolculuk yaparak görmeye gelen var sabahın erken saatlerinde geliyorlar ve görüş saatlerini bekliyorlar. Eskiden tozlu ve oturacak yer yoktu. Gelenler ayakta saatlerce yerlerde bekliyorlardı.

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'nın sayesinde bu ailelerin mağduriyetleri sona erdi. Şimdi içerideki yakınlarını beklerken yoldan gelmiş aileler, hem dinlenmiş oluyor, hem de çaylarını içebiliyorlar" dedi.

Yakınlarını görmeye gelen aileler de Başkan Akova'ya teşekkür ederken "Böyle ince bir düşünce için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle yaz ayların girdiğimiz şu günlerde bu sıcakta böyle bir alan çok iyi oldu" şeklinde konuştular.

(BT)

07.05.2013 16: 51: 35

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Mahkum Yakınları Tozdan ve Yağmurdan Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement