Burhaniyeli Turizmciden İlginç Öneri "Nuhun Gemisi" - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Turizmciden İlginç Öneri "Nuhun Gemisi"

Burhaniyeli Turizmciden İlginç Öneri "Nuhun Gemisi"

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Turizm Değerlendirme Toplantısı’na katılan turizmci Hüseyin Akdaş, ilginç önerileri ile toplantıya damgasını vurdu.

02.11.2016 11:31

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Turizm Değerlendirme Toplantısı'na katılan turizmci Hüseyin Akdaş, ilginç önerileri ile toplantıya damgasını vurdu. Ören sahiline Nuh'un Gemisi'nin yapılmasını isteyen Akdaş, Taylıeli mahallesine de teleferik yapılmasını önerdi.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulundaki toplantıda söz alan Emekli Öğretmen Hüseyin Akdaş, turizmde akılda kalıcı yatırımlara önem verilmesini istedi. 2016 sezonunun iyi geçmediğini anlatan Hüseyin Akdaş," Turizmde başarılı olabilmek için farklı şeyler yapılmalı. Çevre düzenlemesine önem verilmeli. Turizme hizmet veren şoförler eğitilmeli. Ben belediye başkanı olacağım. Belediye başkanı olduğumda da Taylıeli mahallesine teleferik yapacağım. Ören sahilinde bir gemi yaptırarak buna da Nuh'un Gemisi adını vereceğim. İlçemiz sınırları içinde olan Uçak Resturant ilgi görüyor. Bu uçak daha güzel bir yerde konuşlandırılabilirdi. Turizmde başarılı olabilmek için farklı bir şeyler yapmalı. Akılda kalıcı şeyler yapılmalı. Ben buna inanıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Turizmciden İlginç Öneri 'Nuhun Gemisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement