Bursa'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
Olay: "Bizi üç şey yıkar: Kadın, para, hırs"
Bursa'da Yerel Yönetimler Şurası'na katılan Arınç, belediye başkanlarını hem övdü, hem uyardı.
Kent: "Şimdilik play-off'tayız"
İnişli çıkışlı haftaların ardından, son üç maçını seriye bağlayan Timsah, Samsun'da 3 puanı 3 golle alırken, maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldi ve play-off grubunun içerisinde yer aldı.
Yeni Dönem: "Geride kalmak bize yakışmaz"
Başbakan Yardımcısı Arınç, "2014 seçimlerine kadar akıl almaz pek çok engel karşımıza çıkacak. O yüzden güçlü ve kuvvetli olmalıyız"dedi.
Hayat"Hocalı katliamı protesto edildi"
Bursa'da, Hocalı Katliamı'nın 20. yıldönümünde sloganlar atarak yürüyüş yapan grup, şehrin en işlek caddelerinden birine "Hocalı Şehitleri" adının verilmesi için imza topladı.
Haber: "Kazaklar'a fahri hizmet"
Kazakistan Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosluğu, Çelik Palas'ta düzenlenen törenle açıldı.
Hakimiyet: "Çerezlerle işimiz yok"
Önemli ve büyük işler peşinde koştuklarını vurgulayan Arınç, "Çekirdek, fıstık gibi işlerle meşgul değiliz" dedi.
- BURSA
Son Dakika › Yerel › Bursa Basınında Bugün - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.