Bursa'da Dünya Çevre Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Dünya Çevre Günü Kutlandı

Bursa\'da Dünya Çevre Günü Kutlandı

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Dünya Çevre Günü münasebetiyle Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu'nu ziyaret etti.

05.06.2013 12:21  Güncelleme: 12:30

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri Dünya Çevre Günü münasebetiyle Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu'nu ziyaret etti.

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül, "Her yıl kutladığımız dünya çevre gününü bul yıl 24 Mayıs - 9 Haziran arasında kutluyoruz. Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü olması münasebetiyle sayın valimizi ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Bu haftalarda sivil toplum kuruluşları ve derneklerle birlikte bir çok faaliyet düzenliyoruz. Gayemiz vatandaşlara ve çocuklara çevre şuuru aşılamak. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir çevre bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Çevrenin önemine işaret eden Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu ise, "Ümit ediyorum ki sizin ve diğer kurumların yaptığı çalışmalar neticesinde çevreye sahip çıkan, çevre kültürünü özümsemiş nesiller yetişir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Dünya Çevre Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement