Bursagaz'dan Basın Dostluk Bowling Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Bursagaz'dan Basın Dostluk Bowling Turnuvası

Bursagaz\'dan Basın Dostluk Bowling Turnuvası

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin ana hissedarı olduğu Bursagaz, geleneksel hale getirdiği Basın Dostluk Turnuvası’nın bu yıl onuncusunu düzenliyor.

20.12.2013 11:39

Alman enerji devlerinden EWE AG'nin ana hissedarı olduğu Bursagaz, geleneksel hale getirdiği Basın Dostluk Turnuvası'nın bu yıl onuncusunu düzenliyor.

Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımlarıyla adından söz ettiren Bursagaz, imza attığı sosyal faaliyetlerle ile de örnek olmaya devam ediyor. Bursagaz bu yıl 10'uncusunu düzenlediği ve Carrefour Cosmic Bowling Magic World salonunda gerçekleştirilecek olan Basın Dostluk Turnuvası'nda yerel ve ulusal basın mensurlarını bir araya getirecek.

Her yıl kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvada basın mensuplarının iş streslerinden bir an olsun uzaklaşmaları için her şey planlandı. Gruplar halinde yarışacak takımlar bir yanda ter dökerken, diğer takımlar da turnuva boyunca bilardo, dart, poolball alanlarından yararlanabilecek.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Basın mensubu arkadaşlarımız en önemli paydaşlarımız arasında. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliğimiz, paydaşlarımızla yürüttüğümüz iyi ilişkiler. Basın mensubu arkadaşlarımız ile bir araya gelmek bizleri son derece mutlu ediyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz'dan Basın Dostluk Bowling Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement