Bursaspor'da Basın Odası Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bursaspor'da Basın Odası Törenle Açıldı

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ndeki basın odası, törenle açıldı.

30.12.2015 14:46

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ndeki basın odası, törenle açıldı.

Açılışta yönetim kurulu üyeleri Ahmet Bozdemir, Ahmet Eraslan, Ali Turan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi Başkanı İlhan Öztat, geçen ay yaşamını yitiren gazeteci Alican Tarakçıoğlu'nun eşi Merve Tarakçıoğlu ile gazeteciler hazır bulundu.

Ahmet Bozdemir, açılışı takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle gecikmeli olarak yaptıklarını söyledi. Bursaspor'da olağanüstü genel kurul kararının alındığını da anımsatan Bozdemir, şööyle konuştu:

"En azından gitmeden önce sizlere yapmış olduğumuz binayı teslim etmek istedik. Çok kısa bir süre önce aramızdan ayrılan gazeteci arkadaşımız Alican Tarakçıoğlu'nu anmak istiyoruz. Eşi de aramızda bu açılışı kendisinin anısına yapıyoruz. Alican arkadaşımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah bundan sonra basın mensupları arkadaşlarımız Bursaspor'un başarılarla dolu güzel haberlerini bu bina içerisinden dünyaya duyururlar."

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Bozdemir, rahmetli gazeteci Alican Tarakçıoğlu'nun isminin yazılı olduğu formayı eşi Merve Tarakçıoğlu'na hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor'da Basın Odası Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement