Büyük Anadolu'dan Aile Hekimlerine İş Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Büyük Anadolu'dan Aile Hekimlerine İş Güvenliği Toplantısı

Büyük Anadolu\'dan Aile Hekimlerine İş Güvenliği Toplantısı

Büyük Anadolu Hastanesi ve Samsun Aile Hekimleri Derneği'nce aile hekimlerine yönelik “Aile hekimliğinde iş sağlığı güvenliği ve işyeri hekimliği” konulu müzakere toplantısı düzenlendi.

07.04.2014 13:35

Büyük Anadolu Hastanesi ve Samsun Aile Hekimleri Derneği'nce aile hekimlerine yönelik "Aile hekimliğinde iş sağlığı güvenliği ve işyeri hekimliği" konulu müzakere toplantısı düzenlendi.

MyHouse Otel'de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Büyük Anadolu Hastanesi Genel Koordinatörü Güner Armutlu, Anadolu Hastaneleri olarak aile hekimlerini her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Yaklaşık yedi yıl önce aile hekimliği uygulaması başladığında grup olarak bütün aile hekimlerini iş yerlerinde ziyaret etmiştik. Büyük Anadolu Hastanesi olarak yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Bu süreç içinde bütün aile hekimleri ile bağlarımızı koparmadık. Bu toplantı ile birlikteliğimizi güçlendiriyoruz. Bu tür eğitim ve toplantılarımız ilerleyen süreçte de devam edecek" dedi.

Samsun Aile Hekimleri Derneği (SAHED) Başkanı Dr. Şevki Gülay ise Büyük Anadolu Hastanesi'nin aile hekimlerine her zaman destek verdiğini belirterek, yöneticilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İş Güvenliği Uzmanı Zeynep Api ve İşyeri Hekimi Hulusi Mustafa Gören birer sunum yaptı. Daha sonra kadın hastalıklarında 4 boyutlu ultrason konusunda Bülent Sürücü ve amniyosentez konusunda Gökhan Öcal aile hekimlerine bilgi verdi.

Toplantı yemek programı ile sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Anadolu'dan Aile Hekimlerine İş Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement