Büyükçekmece Belediyesi'nin sosyal projeler kapsamında hayata geçirdiği Büyükçekmece Öğretmenevi'nin yanında inşaatı devam eden Emekli Öğretmenler Lokali tamamlanma aşamasına geldi.
Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı yanında yapılan emekli öğretmenler lokalinin en kısa zamanda hizmete gireceğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Uzun yıllardan beri hizmet veren öğretmen evimiz, eğitim vermeye devam eden öğretmenlerimiz ile emekli öğretmenlerimizin yoğunluğunu taşıyamaz hale gelmişti" dedi.
Tek katlı Emekli öğretmenler lokalinde emekli öğretmenlere rahatlıkla oturup sohbet edebilecekleri yeni bir mekan yaratıldığını belirten Başkan Akgün," Emekli öğretmenlerimizi daha rahat ettirmek için kolları sıvadık. Yapılan lokal binası, büyük bir salon, bir yönetici odası mutfak ve banyodan oluşmakta" şeklinde konuştu. - İSTANBUL
Son Dakika › Yerel › Büyükçekmece'de Emekli Öğretmenler Lokallerine Kavuşuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.