Büyükşehir Belediyesi Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyükşehir Belediyesi Altyapı Çalışmaları

01.02.2013 11:19

Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nün, bazı mahalleleri su baskınından kurtarmak amacıyla, yağmur suyu tahliye sistemi çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nün, bazı mahalleleri su baskınından kurtarmak amacıyla, yağmur suyu tahliye sistemi çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın, çalışmaların sürdürüldüğü Güzelevler Mahallesi'ne giderek, denetimde bulunduğu ve ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz'den bilgi aldığı kaydedildi.

Aldırmaz, il genelindeki bu yatırımların çok önemli olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Bu çalışma Domuz Çiftliği bölgesinden geliyor ve devam ediyor. 4 kilometre uzunluğundaki çalışma tamamlandığında artık mahallelerimizde su baskını yaşanmayacak. Büyükşehir, ASKİ ve muhtarlarımız omuz omuza çalışarak bu hizmetleri getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalardan bazılarının başı dönüyor. Bundan memnun olan da var rahatsız olanlar da. Ancak, memnun olanlar çok daha fazla. Hep birlikte el ele vererek 3-5 senede Adana'nın tüm sorunlarını çözeriz."

Muhabir: İbrahim Erikan

Yayıncı: Aykut Ünlüpınar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Altyapı Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement