Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce 12'incisi düzenlenen Yaz Spor Okulları Erenler Atatürk Stadı'nda düzenlenen törenle açıldı.
Törende konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, organizasyonun 2,5 ay boyunca ücretsiz olarak gençlerin hizmetinde olacağını belirterek, "Yeni sezonumuz hayırlı olsun. Her sene sayımız daha da artarak yeni yeni branşlarda ünlü sporcuların yetişmesini sağlamak temennisinde bulunuyorum. 8 branşta 3 bin 500 kardeşimizi kaydederek hizmet vermeye çalışacağız. Elimizdeki bütün imkanları sizlerin en iyi şartlarda yetişmesi ve spor yapması için kullanıyoruz" dedi.
Toçoğlu, şunları söyledi:
"En büyük hayalimiz, geleceğimiz olan sizlere daha yaşanabilir bir kent bırakmaktır. Bizler, bu amaçla çalışmalarımızı her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz. Sporun her branşında gençlerimizin sağlıklı ve ahlaklı yetişmesi için elimizden gelen her türlü imkanı kullanarak sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz."
Toçoğlu, daha sonra öğrencilere malzeme dağıttı.
7-15 yaş grubundaki öğrencilere, alanında uzman eğiticiler tarafından basketbol, voleybol, hentbol, futbol, güreş, badminton, tenis ve masa tenisi branşlarında dersler verilecek.
Muhabir: Uğur Subaşı
Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.