Büyüktoraman Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika
Yerel

Büyüktoraman Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Hizmet-İş Sendikası ile Büyüktoraman Belde Belediyesi Arasında Bir Süredir Yürütülen Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Anlaşmayla Sonuçlandı.

10.02.2011 14:23

Hizmet-İş Sendikası ile Büyüktoraman Belde Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir, Büyüktoraman Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, toplu iş sözleşmesinin 3 yıllık dönemi kapsadığını söyledi.

İşçilerin her yıl maaşlarına ve sosyal haklarına belirli oranlarda zam yapılacağını ifade eden Özdemir, "Sözleşme çerçevesinde 2011 yılı Ocak ayından geçerli olmak üzere arkadaşlarımıza net 110 lira zam yapılacak. Ayrıca, ikinci yıl yüzde 6, üçüncü yıl yüzde 7 oranında artış sağlanacak. Belediyemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Büyüktoraman Belediye Başkanı Ali Temirci de sözleşmenin günümüz şartlarına göre işçilere iyi imkanlar sağladığını belirtti.

Sözleşmenin 18 işçiyi kapsadığını dile getiren Temirci, "Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı olur inşallah. İmkanlarımız nispetinde elimizden gelen en iyi zammı arkadaşlarımıza verdik" diye konuştu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyüktoraman Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement