Konya'da Buzlanan Yolda Kayan Ambulans Kaza Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya'da Buzlanan Yolda Kayan Ambulans Kaza Yaptı

Konya\'da Buzlanan Yolda Kayan Ambulans Kaza Yaptı
12.12.2013 20:20  Güncelleme: 11:28

Konya'da yolların buzlanması nedeniyle kayan ve hasta taşıyan ambulans, otomobile vurarak durabildi.

Karapınar ilçesinde hasta taşıyan ambulans, yolların buzlanması nedeniyle kayarak bir otomobile vurarak durabildi. Kazada, her iki araçta da hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Taner Gündoğdu'nun kullandığı 42 E 4822 plakalı ambulans, Karapınar- Konya karayolunun 1. kilometresinde buzlanan yolda kayması sonucu Kani Can Şimşir'in kullandığı 42 SN 702 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, her iki araçta da hasar oluştu.

Ambulansın, Ereğli'de karbonmonoksit gazından zehirlenen bir hastayı Konya'ya götürdüğü öğrenildi. Hasta, Karapınar'dan gelen başka bir ambulansla Konya'ya sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da Buzlanan Yolda Kayan Ambulans Kaza Yaptı - Son Dakika


Advertisement