'Çamursuz Eller Başarılı Günler-II" Projesi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

'Çamursuz Eller Başarılı Günler-II" Projesi Tamamlandı

\'Çamursuz Eller Başarılı Günler-II" Projesi Tamamlandı

Adıyaman'da "Çamursuz Eller Başarılı Günler II" projesi tamamlandı.

18.06.2014 15:25  Güncelleme: 09:16

Besni ilçesinde, "Çamursuz Eller Başarılı Günler-II" projesi okullara spor malzemesi dağıtımı ile tamamlandı.

Besni Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ve uygulanan, Kalınma Bakanlığı ve Adıyaman Valiliği tarafından finanse edilen "Çamursuz Eller Başarılı Günler-II" projesi kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ahmet Oran tarafından 55 okula spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Proje kapsamında Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu bahçesinin düzenlenmesi ve açık hava spor alanı yapımı, Şehit İmam Tan İlkokulu bahçesinin çevre düzenleme işleri işe Ahmet Emine Çil Özel Eğitim İlkokulu ile Suvarlı Merkez İlkokulu bahçelerine oyun parkı yapımları tamamladı.

Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunun etkinlikler için yetersiz kalan ses sistemi yenilendi. Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde İlçede şampiyon olan takımlarda yer alan 144 öğrenci başarılarından solayı ödüllendirildi. Son olarak da ilçe merkez ve köylerinde bulunan toplam 55 okulun spor malzemesi ihtiyacı karşılandı.

Proje ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından son üç yıl içerisinde 32 oyun parkı, 10 spor sahası, 4 köy okulunun bahçesi kilitli parke taşı döşenerek çevre düzenlemesi yapılmış oldu. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Çamursuz Eller Başarılı Günler-II' Projesi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement