Canik'te Bayram Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Canik'te Bayram Coşkusu

Canik\'te Bayram Coşkusu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde tam bir bayram coşkusu yaşandı.

25.09.2015 17:14

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde tam bir bayram coşkusu yaşandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katıldığı törende birlik-beraberlik mesajı verildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in ev sahipliğinde Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, Canik Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çalışanlar ile muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayram mesajıyla başlayan törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik-beraberlik mesajı verdiği konuşmasını şehitlerin ruhuna dua okutarak bitirdi. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel de, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 1 Kasım'da yeniden başarılı olacağını ve seçim süresince teşkilatların sıkı bir şekilde çalışması gerektiğini belirtti. AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu ise, karanlık günlerin ardından aydınlık günlerin yakın olduğuna işaret etti.

Konuşmasına vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak başlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Bayramların ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Annelerimizin, babalarımızın, büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum. Bayram sevincimizi onlarla paylaşarak sevinçte de, kederde de onlarla bir olduğumuzu gösterelim. Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim. Bu kültürümüzü çocuklarımıza da öğreterek, gelecek kuşaklara aktaralım" dedi.

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen bayramlaşma programında, konuşmaların ardından vatandaşlar protokol üyeleriyle bayramlaştı. Programın ardından Başkan Osman Genç, Bakan Akif Çağatay Kılıç ve misafirlerini makamında ağırladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Canik'te Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement