Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına 9 Temmuz'da Erzurum'da başlayacak.
Teknik Direktör Engin Korukır AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir ekip kurmak için çalıştıklarını belirterek, "Uzun lig maratonunda başarılı olup hedefe ulaşmamız için sezon başını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle herkes sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek zorunda. Bu bilinçle kamp programımızı eksiksiz tamamlamak istiyoruz. Yeni sezona fiziksel ve ruhsal olarak hazır girmek için çalışacağız" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarına 9 Temmuz'da Erzurum'da başlayacaklarını ifade eden Korukır, "7 gün sürecek Erzurum kampında fizik ve kondisyon çalışması yapacağız. Ardından hazırlıklarımızın ikinci etabını gerçekleştirmek için Bolu'ya gideceğiz. Bolu kampında 5-6 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. 20 günlük Bolu kampı sonrası Rize'ye döneceğiz. Her yönden çok iyi bir kamp dönemi geçirip lige hazır girmek istiyoruz" diye konuştu.
Korukır, transferde takımı sırtlayacak, hedefe ulaşmasına katkı sağlayacak oyuncular üzerinde arayışların devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Muhabir: Muhittin Sandıkçı/ Asena Akçay
Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - RİZE
Son Dakika › Yerel › Çaykur Rizespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Erzurum'da Başlayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?