Çelik, Minik Sporcuları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Çelik, Minik Sporcuları Sevindirdi

Çelik, Minik Sporcuları Sevindirdi

Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, ilçe sınırları içerisinde bulunan Gaziler ve Mecidiye Mahallelerinden atletizm faaliyetlerine katılan minik öğrencilere eşofman hediye etti.

09.03.2012 17:02

Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, ilçe sınırları içerisinde bulunan Gaziler ve Mecidiye Mahallelerinden atletizm faaliyetlerine katılan minik öğrencilere eşofman hediye etti.

Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik ve beraberindeki yetkililer Mecidiye Mahallesi'nde bulunan Curling Arena'da atletizm faaliyetlerini sürdüren Antrenör Yunus Sadir yönetimindeki minik atletlere eşofman dağıttı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar atletlere karşı jestte bulunan Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik'e teşekkür ederek, gençliğe sahip çıkma konusunda ve onları spor yapmaları konusunda Başta Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Vali Yardımcıları, Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ile Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal'ın şehirdeki okullarda eğitim gören öğrencilerin sporda da başarılı olması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Atletizm Antrenörü Yunus Sadir, Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile ilçedeki diğer yetkililerin destekleri ile 200 öğrenciye atletizm branşında hizmet verdiklerini, bu çocuklardan 45'inin ise faal sporcu olarak çalıştıklarını söyledi.

AMAÇ GELECEĞİMİZİ KURTARMAK

Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, kaymakamlık olarak ilçe sınırları içerisinde bulunan Mecidiye ve Gaziler Mahallesi'nin çocuklarını sporun içerisine çekerek, onları Mecidiye Mahallesi'ndeki Milli Piyango Curling Arena'da çalışmalarını sağlamayı amaçladıklarını ve bunun için bir proje başlattıklarını söyledi. Çelik, atletizmin yanı sıra ilçedeki çocukların bu salonda curling, atletizm, güreş, masa tenisi gibi faaliyetleri de sürdürdüklerini belirterek atletizm yapan öğrencileri kutladı. Kaymakam Yüksel Çelik, "Geleceğimiz olan bu çocukların sağlıklı birer nesil yetişmesini sağlamak hepimizin önemli bir sosyal sorumluluğudur. Bizde bu sorumluluğu Yakutiye Kaymakamlığı olarak en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Eşofman dağıtımına katılan minik öğrencilerde Antrenör Yunus Sadır ve Mecidiye İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Cahit Çetin nezaretinde atletizm çalışmalarına katıldıklarını ve spor sayesinde zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıklarını söylediler. Düzenlenen eşofman dağıtımında Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik,

İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Birsel, Yakutiye Milli Eğitim İlçe Müdürü Ahmet Kurt, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Sultan Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz katıldı. Eşofmanlarına kavuşan minik sporcular büyük bir sevinç yaşadı. Eşofman dağıtımı sonrası minik sporcular protokol ile birlikte hatıra fotoğraf çekimi için objektiflerin karşısına geçti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik, Minik Sporcuları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement