Çelikcan'dan Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çelikcan'dan Müsiad'a Ziyaret

Çelikcan\'dan Müsiad\'a Ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesini ziyaret etti.

27.05.2013 11:53

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD'ın ülkemiz ekonomisine yön veren çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden başkan Çelikcan, MÜSİAD Adana Şubesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve önemsediklerini dile getirdi. MÜSİAD'a yaptığı ziyaret çerçevesinde Yüreğir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Çelikcan, Adana'nın değişen çehresinde Yüreğir'in önemli bir yer olduğunu, Yüreğir'in adeta cazibe merkezi haline geldiğini, şehrin en önemli alışveriş merkezlerini, otellerini, hastanelerini bünyesinde barındırdığını söyledi.

Başkan Çelikcan, Yüreğir'de kentsel dönüşüm noktasında hakkaniyet ölçüsünde çalışma yaptıklarını daima vatandaştan yana davrandıklarını da sözlerine ekledi. Çelikcan, "Yüreğir'de yaşayan insanımıza kaliteli güvenilir ve içinde huzurla yaşayabilecekleri binalar yapacağız, Yüreğir'i yeniden imar edip ve Yüreğir'i şehrin merkezi haline getireceğiz. Zaten bu anlamda da kültür evleri, AŞ evleri, spor tesisleri vb. gibi yapıları Yüreğir'e kazandırdık" dedi.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, Başkan Yardımcıları Nayim Yeldan, Burhan Kavak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Başçıl, Ömer Tekdemir, Kadir Dinç, Ahmet Niyazi Sertkalaycı, Nejmi Ergel, Oğuz Yiğitsözlü ve Şube Müdürü Tarık Harmancı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, Yüreğir'in biran önce modern ve büyük bir şehir görüntüsüne sahip olması gerektiğini ifade etti. Yahşi, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a Yüreğir'e ve kente yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikcan'dan Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement