Çelikhan'da Kütüphane Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Kütüphane Haftası Kutlandı

Çelikhan\'da Kütüphane Haftası Kutlandı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Halk Kütüphanesinde kitap sergisi açılışı yapıldı.

26.03.2013 16:10

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Halk Kütüphanesinde kitap sergisi açılışı yapıldı.

Açılışta Çelikhan İlçe Halk Kütüphane yetkilisi Gizem Dertli, kütüphane çalışmaları, kitap okuma ve kütüphanelerin önemi hakkında bilgiler verildi.

Kütüphane haftası amacı hakkında konuşma yapan Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, "Haftanın amacı insanlarımızda okuma alışkanlığını, kitap sevgisini artırmak. Bilgi çağındayız öğrencilerimizin başarılı olmaları için mutlaka çok kitap okumalılar. Eğitimin, başarının ve sanatta ilerlemenin temeli kitaplara dayanır. Çok kitap okumakla kendinizi geliştirin değişin ve başarılı insan modeli olun" dedi.

Dağdeviren, Kütüphane Haftası nedeniyle Şehit Şeyho Şişmen Anadolu Lisesinde üç günlük kitap fuarının açılacağını belirterek öğrencileri fuarı takip etmelerini ve kitap okumaya davet etti.

Daha sonra yıl boyu en çok kitap okuyan dört kişi, Kaymakamlık tarafından teşekkür belgesi ve kitaplarla ödüllendirildi.

Kitap sergisi açılışına, Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, İlçe Emniyet Amiri Saffet Gülep ve kurum müdürleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Kütüphane Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement