ÖSYM'nin LYS puanlarını açıklaması ile birlikte üniversite adaylarını tercih telaşı sararken, Çerkezköy'de akademik eğitim veren tek kurum olan Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu da, Belediye meydanı'na stant açtı.
Standın başında görev alan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Özlem Berkdemir, Gülten Vatansever, Bilge Berkhan, Emel Demir ve Gülsüm Turan, standa başvuran öğrenci ve öğrenci velilerini bilgilendirirken, üniversite adaylarına, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nun tanıtımına ilişkin hazırlanan broşürler de dağıtıldı.
Saat 10.00 ile 16.00 arasındaki zaman diliminde açık kalan standı Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Hikmet
Ziya Özek ve Yüksekokul Sekreteri Ali Ağbal da ziyaret etti. Yüksekokul bünyesinde Halkla İlişkiler Programı, Büro Yönetimi ve Yöneticiliği Asistanlığı Programı, Lojistik Programı, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı ile Tekstil Programı'nın bulunduğunu dile getiren Prof. Dr. Hikmet
Ziya Özek, tercih yapacak üniversite adaylarının, bugün de açık kalacak olan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Tanıtım Standı'nı ziyaret edip, üniversitelerinin tanıtım broşürlerini incelemelerini istedi.
Bu arada Yüksekokul Tanıtım Standı'nın bugün saat 16.00'a kadar açık kalacağı öğrenildi.
25.07.2012 10: 11: 11
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › ÇEMYO, Belediye Meydanı'na Akademik Stand Açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.