Cep Telefonu ile Ödeme Sistemi - Son Dakika
Yerel

Cep Telefonu ile Ödeme Sistemi

Hakan Kaplan, Avea Mobil Cüzdan İçerisinde Yer Alan Bonusluavea ile Ödeme Sistemlerinde Yeni Bir Dönemi Başlatmakla Kalmadıklarını Belirtti.

25.01.2011 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, Avea Mobil Cüzdan içerisinde yer alan BonusluAvea ile ödeme sistemlerinde yeni bir dönemi başlatmakla kalmadıklarını, bu hizmeti tüm cep telefonu sahiplerinin kullanımına sunduklarını belirtti.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, mobil teknolojilerdeki ilkleri gerçekleştirmenin ve müşterilerinin hayatına değer katmanın ilk günden bu yana Avea'nın ana hedeflerinden biri olduğunu ifade etti.

Avea olarak, 'Teknoloji hayal gücünün emrinde olacak' dediklerini kaydeden Kaplan, 'NFC tabanlı temassız ödeme teknolojisini Garanti Ödeme Sistemleri işbirliğinde dünyada ilk biz gerçekleştirdik. Geliştirdiğimiz projelerde önceliğimiz, kullanım kolaylığı ve erişilebilirlik. Bu nedenle projelerimizi herkesin kullanımına açık, sınırlamaları olmayacak şekilde geliştiriyoruz. Avea Mobil Cüzdan içerisinde yer alan BonusluAvea ile ödeme sistemlerinde yeni bir dönemi başlatmakla kalmadık; bu hizmeti tüm cep telefonu sahiplerinin kullanımına sunduk' dedi.

Kaplan, yakın zamanda müşterilerinin hatta tüm vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak başka yenilikçi uygulamaları da sektöre kazandıracaklarını belirtti.

Açıklamada, kısa mesafede cihazların birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisinin dünyadaki ilk, telefon bağımsız, banka ve kredi kartı servisi olan BonusluAvea'nın, yalnızca tek bir telefon modelini değil, kullanımdaki telefonların tamamına yakını tarafından desteklendiği, BonusluAvealıların istediği model cep telefonu üzerinden iki aydır hem alışveriş yaptığı hem de konuştuğu kaydedildi. (FM-ALİ-YIL) - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cep Telefonu ile Ödeme Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement