Ceyhan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Ceyhan\'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Ceyhan Belediyesi’nin öncülüğünde ‘Elini Türkmeneli’ne Uzat’ sloganı ile başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde hayırsever vatandaşlardan temin edilen 5 Tır dolusu yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Ceyhan’dan yola çıktı.

02.12.2015 11:05

Ceyhan Belediyesi'nin öncülüğünde 'Elini Türkmeneli'ne Uzat' sloganı ile başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde hayırsever vatandaşlardan temin edilen 5 Tır dolusu yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Ceyhan'dan yola çıktı.

Yardım malzemelerinin Ceyhan Belediyesi Hayır Çarşısı önünden yüklenmesinin ardından bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 'Elini Türkmeneli'ne Uzat' sloganı ile başlattıkları yardım kampanyası çerçevesinde içerisinde kışlık giyecek, yatak, battaniye ve temel gıda maddelerinin çoğunlukta bulunduğu 5 yardım Tır'ını Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırmak üzere Ceyhan'dan uğurladıklarını söyledi.

Çok zor şartlarda canını, malını, namusunu ve vatanını korumak için mücadele veren Türkmenlerin gazasının mübarek olmasını dileyen Öztürk, "Ceyhan'da hayırsever vatandaşlarımızın katkı ve yardımlarını Türkmen kardeşlerimize ulaştırmak için konvoyumuzu gönderdik. Kadir şinas milletimiz, dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mazlumun yanında olmuştur. Bu vesile ile tüm hayırsever vatandaşlarımıza şahsım, kurumum ve milletim adına teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Başkan Alemdar Öztürk daha sonra Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki kampa götürülmek üzere yola çıkan yardım Tırlarını uğurladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement