Ceyhanspor Kaymakamlığa Teslim Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ceyhanspor Kaymakamlığa Teslim Edildi

10.05.2016 14:59

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Ceyhanspor’un başkanı Erkan Karık, kulübü Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’a teslim ettiklerini söyledi.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Ceyhanspor'un başkanı Erkan Karık, kulübü Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'a teslim ettiklerini söyledi.

Karık, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başında kimsenin sahiplenmediği Ceyhanspor'a belediye olarak sahip çıktıklarını belirterek, "Ceyhan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk'ün talimatıyla belediye olarak son mesai gününde federasyona ödenmesi gereken parayı ödeyerek kulübü devraldık. Ceyhanspor olarak başarılı bir sezon geçirdiğimize inanıyoruz" dedi.

Karık, Ceyhanspor Futbol Kulübü'nü borçsuz bir şekilde Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'a teslim ettiklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhanspor Kaymakamlığa Teslim Edildi - Son Dakika


Advertisement