CHP Antalya Milletvekili Acar, Ansiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Antalya Milletvekili Acar, Ansiad'ı Ziyaret Etti

14.09.2012 14:20

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (ANSİAD) ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (ANSİAD) ziyaret etti.

Acar, İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ve partililerle ANSİAD Başkanı Ergin Civan'ı ziyaret etti.

Milletvekili Acar, ziyarette, AK Parti iktidarının bazı gerçeklerin kamuoyundan gizlendiğini iddia etti. Terörün bu kadar tırmanmasında tek suçlunun iktidar partisinin uygulamaları olduğunu ileri süren Acar, TBMM gündemine getirilen yeni Yerel Yönetimler Yasası hakkında da bilgi verdi.

İl başkanı Kök ise yeni yönetim olarak sivil toplum örgütlerine ziyarette bulunarak, kent ve ülke sorunlarının çözümüne katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

ANSİAD'ın bu anlamda kendileri için önem taşıdığını ifade eden Kök, Antalya'da yapımı planlanan stadyumla ilgili görüşlerini dile getirdi.

ANSİAD Başkanı Ergin Civan da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, uzun zamandır ülke gündeminin ilk maddesini oluşturan Güneydoğu'da yaşananlar ve şehit haberlerinin iş dünyasını da derinden üzdüğünü söyledi.

Gaziantep'teki olayların düşündürücü olduğunu, ancak Türk halkının sağduyusu ile bu sıkıntılı günleri aşacağına inandığını ifade eden Civan, "Bir sivil toplum örgütüyüz. Aramızda her siyasi görüşten kişiler var. Ancak ortak paydamız Türkiye Cumhuriyeti'nin milleti ile bölünmez bütünlüğü ve ülke menfaatidir" dedi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Milletvekili Acar, Ansiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement