CHP'den Tso'ya Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'den Tso'ya Kutlama Ziyareti

CHP\'den Tso\'ya Kutlama Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas ve CHP Merkez İl Başkanı Saim Topgül, Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

29.05.2013 18:01

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas ve CHP Merkez İl Başkanı Saim Topgül, Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyarette CHP İl Başkanı Atlas ve Merkez İlçe Başkanı Topgül, TSO seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Çetin Başaranhıncal'ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.

Çorum'a yapılacak her yatırımın yanında olduklarını belirten Atlas, halkın yaşam standartlarının yükselmesi noktasında verilecek her görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. "Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz" diyen Atlas, iş dünyasından kendilerine iletilecek her talep ve sorunun çözümü noktasında çaba sarf edeceklerini kaydetti.

TSO Başkanı Başaranhıncal'ın Çorum için mesai harcadığını dile getiren Atlas, "Çorum ve Çorum halkı adına önemli bir görevi üstlendi. Güzel çalışmalar yapacağına inancım tam. Nitekim geçtiğimiz 4 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalar ortadadır. Başaranhıncal ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, siyasiler olsun, sivil toplum kuruluşlar olsun herkesin amacının Çorum'a hizmet etmek olduğunu söyledi. İş dünyasından insanların siyasette görev almasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Başaranhıncal, makam ve mevki için değil hizmet etmek amacıyla görev yaptıklarını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Tso'ya Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement