CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli Esnaf Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli Esnaf Ziyareti Yaptı

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Çeşme'de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Tugay, İzmir'in parlayan bir yıldız haline geleceğini belirtti.

26.02.2024 18:53  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli ile Çeşme'de esnaf ziyareti yaptı. Tugay, "Halkımızın bizden ne istediğini biliyoruz. Onu yerine getirmek için ful enerji doluyuz ve sahalardayız. Bu buluşmalarımız her zaman devam edecek, seçimden sonra da devam edecek. İzmir'imiz çok daha parlayan bir yıldız halinde hem Türkiye'nin hem de dünyanın gurur şehirlerinden birisi olacak" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Çeşme'de esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tugay, İzmir'in dört bir köşesinde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Bugün sabah saatlerinde Urla'daydık. Öğleden sonra Çeşme'ye geldik. Urla'daki coşkudan sonra buradaki bu kalabalığı, coşkuyu görmek istedik böyle yağmurlu bir havada olmasına rağmen. Bizleri tabii ki hem çok mutlu ediyor hem de çok umutlandırıyor. İzmir'de ve Çeşme'de seçimi kazanacağımıza dair hiçbir şüphe içerisinde değiliz Ama burada sadece seçim çalışması yapmıyoruz. Halkımızla bütünleşme, yürek, yüreğe beraber geleceğe yürüme süreci yaşıyoruz. Bundan sonraki günlerde seçime kadar değil sadece seçimden sonra da İzmir'in bütün sorunlarına, bütün sıkıntılarına beraber çözüm ürettiğimiz her zaman karşılıklı bir aile bütünlüğü içerisinde, dayanışma içerisinde olacağımız bir çalışma yürüteceğiz, süreç yürüteceğiz. Bizler İzmir'in evlatlarıyız. Bizler Türkiye'ye yürekten bağlı insanlarız. İnsanlarına sevgi ve saygıyla bağlı. Ülkesine çok derin bir inançla bağlı insanlarız. Dolayısıyla halkımızın bizden ne istediğini biliyoruz. Onu yerine getirmek için ful enerji doluyuz ve sahalardayız. Bu buluşmalarımız her zaman devam edecek, seçimden sonra da devam edecek. İzmir'imiz çok daha parlayan bir yıldız halinde hem Türkiye'nin hem de dünyanın gurur şehirlerinden birisi olacak" dedi.

Tugay'ın ardından konuşan Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli şunları söyledi:

"Sokaktaki heyecanı her gün daha fazla hissediyoruz. 1 Mart'ta zaten bir proje lansmanımız olacak. Orada da Çeşme'ye dair bütün vizyonumuzu, gelecek planlamalarımızı, şehir planımızı ve daha da önemlisi Çeşme'yi on 12 ay yaşayabilecek bir ilçeye dönüştürmek için nasıl bir yol haritası izleyeceğimizi bütün halkımızla paylaşacağız. Cemil Başkanımızın önderliğinde ve vizyonunda. Kendisi gerçekten Çeşme'ye çok önem veren bir büyük büyükşehir belediye başkanı sık sık temas halindeyiz. Özel olarak ilgileniyor bölgemizle ve biz de bunun kıymetini bilip kendisine en doğru bilgileri aktarmaya devam ediyoruz. Ortak bir vizyonla Çeşme'yi hak ettiği değere kavuşturacak adımları atacağız. Eski tip foseptik olan bölgeyiz biz hala. Bu nedenle 21.yüzyıl teknolojisi kanalizasyon sistemine taşıyacak ve etap etap Çeşme'nin bütün altyapısını değiştirecek projeleri büyükşehrimizde ortaklaşa olarak gerçekleştireceğiz. Ulaşıma dair yeniden rotalama yapacağız. Bunun için şoförler odası başta olmak üzere birçok grubumuzla bir araya gelip Çeşme için yeni rotalamayı nasıl yapacağımızı ve bunu nasıl kabul ettireceğimize dair bir vizyon ortaya koyduk. Otopark sorunu var. 2 tane büyük otopark projemiz var. Bunu üçe çıkarabilir miyiz diye bir fizibilite çalışması yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de bunun kararını vermiş olup zaten halkımızla paylaşıyor olacağız. En çok en yoğun gelen üç sıkıntı bunlar. En çok sokakta biz, halkımızla bir araya geldiğimizde bize en çok altyapıya dair, ulaşıma dair ve otopark sıkıntısına dair sorunlarını iletiyorlar. O nedenle de öncelikle bunu müjdelemiş olayım."

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli Esnaf Ziyareti Yaptı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli Esnaf Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement