CHP İzmir İl Başkanı Engin Haliller Köyünde - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir İl Başkanı Engin Haliller Köyünde

CHP İzmir İl Başkanı Engin Haliller Köyünde

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in aralıksız sürdürdüğü köy ziyaretlerindeki durağı bu kez Kiraz'ın Haliller köyü oldu.

05.10.2013 11:21  Güncelleme: 11:33

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl başkanı Ali Engin'in aralıksız sürdürdüğü köy ziyaretlerindeki durağı bu kez Kiraz'ın Haliller köyü oldu.

Tüm kırsal ziyaretlerinde, sorunları dinleyerek yerinde çözüm üreten CHP İzmir il başkanı Engin, daha önceki kendisine cami ihtiyaçlarını aktaran Kiraz'ın Haliller köyünü ziyaret etti.

Köye cami yapımı için kurulan yardımlaşma derneği üyeleri ile bir araya gelen Engin, camilerinin yapımı için kendisinden yardım isteyen köy sakinlerine "Böyle bir isteği yerine getirmek benim boynumun borcudur. Böyle hayırlı bir işte beni düşündüğünüz, aranıza aldığınız için ben sizlere çok teşekkür ederim. Dini ihtiyaçlar ve inanışlar üzerinden reklam yapanlardan olmadığımızı bilirsiniz, sadece şunu söylemek isterim. Hem sade bir vatandaş Ali Engin olarak kendi imkanlarımı kullanarak malzeme ve maddi yardım, hem de belediyelerimizin yapacakları yardımlarla bu iş bizim için vicdani bir görevdir. En kısa sürede caminize kavuşacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Halkımızın dinini, inancını özgürce her yerde yaşayabilmesi için elbette ki taşın altına elimizi koyacağız" şeklinde konuştu.

İl başkanı Ali Engin, köyde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından ağırlanırken, gösterilen ilginin CHP'ye olduğunu ve köylünün umudunun CHP olduğunu söyledi.

Engin, "AKP bir umut olarak başa getirildi. Kim getirdi vatandaş. Çünkü köylünün üretmeye duyduğu özlemi, işçinin yarınlarını güvence altına isteğini, gençlerin daha özgür bir ülke rüyasını gerçekleştirmeyi vaat etti. Şimdi ise Köylü hacizlerle uğraşır, işi olan işçi işsizlikten kıvranır, özgürlük bekleyen gençler ise cezaevinde kurtulmayı bekler halde. Bu vatandaşı saf yerine koyanlardan, inancını, hayalini, Emeğini sömürenlerden hesap sorma günü yakındır. Vatandaş nasıl CHP'yi umudu olarak görüyorsa, bizim de en büyük umudumuz 11 yıldır ezilen, kandırılan, sömürülen Türk halkıdır" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin daha sonra yanında bulunan Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Levent Çılı, Bedri Serter ve köy muhtarı ile birlikte köyde bulunan kahvehaneleri ve esnafı ziyaret etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İzmir İl Başkanı Engin Haliller Köyünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement