CHP Manavgat İlçe Kadın Kolları yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, Manavgat'ta birlik, beraberlik, sosyal barış ve dayanışma ruhunu geliştirmek adına ziyaretler yaptıklarını söyledi. CHP'li kadınlar olarak çalışmalarının özünde, insan ve halka inmek, tabanın içerisinde yer almak olduğunu belirten Taş, "Partimizin Antalya İl Kadın Kolları ile ortak başarılı çalışmalar yürütüyoruz. CHP siyasetinde kadının yerini çok farklı yerlere getirmeye yönelik çabalarımız var" dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kadınların çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Siyasetteki gerçek hedefin insanın yaşadığı bölgeye, kentine hizmet etmek olduğunu anlatan Sözen, kadınların bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi.
Sözen, "Amaç, halka hizmetse Belediye Başkanı olarak çalışmalarınızda her türlü desteğe vermeye hazırım. Partiler de hizmetlere aracı oluşumlar olduğuna göre sadece sizler değil, belediyemizin kapıları hangi partiden olursa olsun tüm kadınlara açıktır" diye konuştu.
Muhabir: Mustafa Taş/ Bekir Bektaş
Yayıcı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › CHP Kadın Kolları Üyelerinden Sözen'e Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.