CHP Kula Yönetiminden Kaymakama Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP Kula Yönetiminden Kaymakama Veda Ziyareti

CHP Kula Yönetiminden Kaymakama Veda Ziyareti

CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar ve CHP Kula İlçe yönetimi, Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez’e veda ziyaretinde bulundu.

01.10.2014 13:12

CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar ve CHP Kula İlçe yönetimi, Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez'e veda ziyaretinde bulundu.

Geçen ay içerisinde valiler kararnamesi ile tayini Trabzon Çarşıbaşı Kaymakamlığı'na çıkan ve yakın zamanda Kula'dan ayrılacak olan Kaymakam Hakan Hakyemez, CHP yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga; "İlçemizin mülki amiri olarak kurumlara görev süreniz boyunca adil ve eşit yaklaştınız. Siyasi parti temsilcileri olarak ne zaman sizleri ziyaret etmek istesek geri çevirmemeye, isteklerimizi yerine getirmeye çalıştınız. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinizde de kolaylıklar diliyoruz. Yolunuz ne zaman Kula'ya düşerse, Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Teşkilatı olarak yine sizinle oturmak, sizi ağırlamak ve sizinle sohbet etmek isteriz" dedi.

Kaymakam Hakyemez, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar ve CHP Kula İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görev süresi boyunca Kula'ya hizmet vermekten mutluluk duyduğunu, yolu buradan geçtiğinden mutlaka uğrayacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kula Yönetiminden Kaymakama Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement