CHP'li Salih Erkek Karabağlar'ı Karış Karış Dolaşıyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Salih Erkek Karabağlar'ı Karış Karış Dolaşıyor

CHP\'li Salih Erkek Karabağlar\'ı Karış Karış Dolaşıyor

"Karabağlar Sevdamdır" sloganıyla yola çıkan CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, seçim çalışmaları çeirçevesinde ilçeyi karış karış dolaşıyor.
Uzundere TOKİ Konutları'na giden erkek, buradaki mahalle sakinleri ve çocuklarla...

05.11.2013 10:41

"Karabağlar Sevdamdır" sloganıyla yola çıkan CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, seçim çalışmaları çeirçevesinde ilçeyi karış karış dolaşıyor.

Uzundere TOKİ Konutları'na giden erkek, buradaki mahalle sakinleri ve çocuklarla biraraya geldi, sorunları inceleyip notlar aldı. Spor alanı isteyen aileler ve çocuklara seslenen Erkek, "Eğer partim beni aday yapar da seçilirsem isteklerinizi bir bir yerine getireceğim. Çocuklarımızın ihtiyacı olan spor alanlarını yapar, eğlence ve dinlence mekanlarını da kurarız" dedi. Erkek'e inandıklarını ifade eden TOKİ Evleri Dernek Yöneticisi Mehmet Girgin ise, "Salih Bey bizleri hiç yalnız bırakmadı. Belediye meclis üyesi olarak her sıkıntımızda yardımcı oldu. Başkan olduğunda daha fazla yardımcı olacağına inanıyorum" dedi.

Karabağlar Abdi İpekçi Mahallesi'ni de ziyaret eden Salih Erkek, okulları olmadığı için 6 kilometre yürüyerek okula giden çocuklarının çektiği sıkıntıyı dile getiren mahallelinin yüreğine su serpti, mahalleye okul kurulması için önayak olacağına söz verdi. Mahalle Muhtarı Şükrü Ünal, Salih Erkek'in sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyledi, "Salıh Bey Başkan olursa, bizi mutlaka sorunlarımızdan kurtaracaktır" dedi.

Salih Erkek, Yurtoğlu mahallesi'nde de esnafları ziyaret ederek, sıkıntı ve şikayetlerini dinledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Salih Erkek Karabağlar'ı Karış Karış Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement