Chpli Öncel: "Ayrıştırmam Birleştirir Hizmet Ederim" - Son Dakika
Yerel

Chpli Öncel: "Ayrıştırmam Birleştirir Hizmet Ederim"

Chpli Öncel: "Ayrıştırmam Birleştirir Hizmet Ederim"

Bayraklı'nın CHP'li aday adayı Murat Öncel memleketçilik üzerinden siyaset yapmanın yanlışlığına dikkat çekti “Bir yeri yönetmeye talip olan kişilerin dikkatli olmaları gerekmekte.

05.02.2014 22:43

Bayraklı'nın CHP'li aday adayı Murat Öncel memleketçilik üzerinden siyaset yapmanın yanlışlığına dikkat çekti "Bir yeri yönetmeye talip olan kişilerin dikkatli olmaları gerekmekte. Bir ilçeyi, ili, ülkeyi doğmuş olduğumuz yer yönetmiyor. Bunlar ciddi işler, vasıf gerektiren konular, bu konulardaki becerilerini anlatmalarında fayda var. Bana göre kimsenin nereli olduğu önemli değil, önemli olan daha güzel, daha varlıklı bir ülke yaratabilmek için gereken çalışkanlığa, beceriye ve iradeye sahip arkadaşlar olmasıdır." dedi.

Belediyeciliğin vatandaşın günlük hayatındaki öneme dikkat çeken Murat Öncel "Vatandaşa hizmet götürmek çok önemli, kendini kişisel ve toplumsal olarak geliştirebilen ülkelerde demokrasi, özgürlük, refah, ahlak üst düzeye ulaşabiliyor. Bu konularda belediyelere çok iş düşüyor, öncelikle ekonomik imkanların önünün açılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, vatandaşın sosyal imkanlara kolay ulaşabilmesi, bu konuların önünü açan etkenler. Bu konudaki çalışmalarımız, taahhütlerimiz açık, inşallah yakın zamanda hepsini birer birer yerine getireceğiz. Bizim ödülümüz vatandaşımızın mutluluğudur." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chpli Öncel: 'Ayrıştırmam Birleştirir Hizmet Ederim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement