Çiğli'nin Başkanı Metin Solak'a Kadın Desteği - Son Dakika
Yerel

Çiğli'nin Başkanı Metin Solak'a Kadın Desteği

Çiğli\'nin Başkanı Metin Solak\'a Kadın Desteği

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'a Çiğlili kadınlardan tam destek geldi."Çiğli, Solak el ele, güzel günlere" sloganıyla hareket eden çok sayıda kadın, düzenledikleri etkinlikte Başkan Metin Solak'ın yanında olacaklarını açıkladılar.

04.11.2013 11:55

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'a Çiğlili kadınlardan tam destek geldi. "Çiğli, Solak el ele, güzel günlere" sloganıyla hareket eden çok sayıda kadın, düzenledikleri etkinlikte Başkan Metin Solak'ın yanında olacaklarını açıkladılar.

Belediye hizmet ve çalışmalarından memnunluk duyan ve yapımı devam eden ve yapılacak projelere destek veren çok sayıda Çiğlili kadın, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ın bir dönem daha belediye başkanlığı yapması için yanında olacaklarını açıkladılar. Aralarında kısa süre önce sorunları çözülen Şirintepe Konut Yapı Kooperatifi'nde yaşayan kadınların da bulunduğu yaklaşık bin kişilik kadın gurubu Çiğli'de etkinlik düzenledi.

"Çiğli Solak el ele güzel günlere", "Çiğli'de son durak, Metin Solak" "Solak ile 5 yıl daha" gibi pankartların asıldığı etkinlikte kadınlar, Başkan Metin Solak'a bir 5 yıl daha şans vermek istediklerini söylediler. Yerel sanatçı Müslüm Eren'in seslendirdiği türkülerle eğlenceli bir gün geçiren kadınlar etkinliğe Başkan Metin Solak ile eşi Ayfer Solak'ı da davet ettiler.

"ÇİĞLİ'Yİ KADINLARLA DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

Büyük alkış ve tezahüratlar eşliğinde konuşmasına başlayan Başkan Metin Solak, "Sizler Mustafa Kemal'in kadınlarısınız, güçlüsünüz ve ben yine sizlerle hep birlikte Çiğli'nin sorumluluğunu üstelenmek istiyorum" diyerek konuşmasına başladı. Çiğli'yi kadınlarla daha da güzelleştireceklerini belirten Başkan Metin Solak, "Dünyada eşi benzeri bulunmayan Mustafa Kemal gibi bir lidere sahibiz. Sizler Mustafa Kemal'i var eden kadınlarsınız. Biz de hep beraber Çiğli'nin sorumluluğunu üstlenecğiz. Şimdiye kadar yaptığımız pek çok işte kadınlarımızın imzası var. Bundan sonra da sizlerle güzel işler yapacağız. Çiğli'yi daha yaşanabilir, modern bir kent yapmamız gerekiyor. Bunu yaparken de asıl görev siz kadınlara düşüyoruz. Benim yakamı bırakmayınız ve kentimiz için benden taleplerde bulununuz. Benim bundan hiçbir zaman yılmayacağımı bilmenizi istiyorum. Sizlerle beraber kuracağımız kurullarla Çiğli'nin sorunlarını çözmeye ve Çiğli'yi yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalışacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'nin Başkanı Metin Solak'a Kadın Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement