Çığlık'tan Tümsiad'a Ziyaret... - Son Dakika
Yerel

Çığlık'tan Tümsiad'a Ziyaret...

Çığlık\'tan Tümsiad\'a Ziyaret...

AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK Üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, TÜMSİAD Erzurum Şubesini ziyaret etti.

16.03.2013 15:40

AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK Üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, TÜMSİAD Erzurum Şubesini ziyaret etti.

TÜMSİAD Dernek Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cafer Burucu ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Beraberinde AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ile birlikte Başkan Cafer Burucu ve Yönetim Kurulunu ziyaret eden Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum'un ticari ve ekonomik durumu hakkında bilgiler aldı. Erzurum'daki 2. Organize Sanayi Bölgesi, Kış Turizmi, Palandöken Kayak Merkezinin özelleştirilmesi konularının ele alındığı ziyarette teşvik yasası ile ilgili şuan gelinen noktada nelerin yapılabileceği görüşüldü.

Gerek kar kalitesi gerekse pist ve mekanik tesisleri ile dünyaca ünlü Palandöken Kayak Merkezi'ndeki tesislerin özelleştirilmesi konusundaki çalışmaların bir an önce başlatılması gerektiğinin altını çizen Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum'un imajı açısından bu konunun büyük önem taşıdığına dikkat çekti. OSB'de yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin önünü açmak için gerekli tedbirlerin mutlaka alınması gerektiğinin altını çizen Çığlık Başkan Cafer Burucuya bu konuda her türlü destek için söz verdi.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ise Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek Erzurum için düşünülen tüm proje ve yatırımlara her türlü öneri ve desteğe hazır olduklarını kaydetti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çığlık'tan Tümsiad'a Ziyaret... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement