Çıldıran Esnaf, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu İş Yerini Ateşe Vererek Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Çıldıran Esnaf, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu İş Yerini Ateşe Vererek Protesto Etti

Çıldıran Esnaf, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu\'nu İş Yerini Ateşe Vererek Protesto Etti

Aydın'da dün gece belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun uygulamalarına isyan eden bir vatandaş adeta çıldırdı.

08.09.2013 18:40

Aydın'da dün gece belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun uygulamalarına isyan eden bir vatandaş adeta çıldırdı. Aydınlı bir lunapark işletmecisi Başkan Özlem Çerçioğlu'nun kendisine adete işkence yaptığını iddia ederek aylardır ruhsat alamadığı iş yerine ateşe verdi.

Yaklaşan seçim öncesi hak ve hukuk söylemlerine ağırlık veren ve tüyü bitmemiş yetim hakkına riayet ettiğini belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında belediye bütçesi ile düzenlenen konserde hem Aydın halkının gönlünü almaya çalıştığı hem de seçim öncesi reklam yapmaya çalıştığı sırada Pınarbaşı'nda bir vatandaş ise Belediye'nin uygulamalarına isyan etti.

Edinilen bilgiye göre, gece belediyenin haksız olduğunu iddia ettiği uygulamalarına isyan eden Yüksel Ozan isimli şahıs Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu protesto etmek için iş yerini yaktı. Bir anda Pınarbaşı'nda dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri itfaiyeye arayarak yangın ihbarında bulundu. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun keyfi uygulamalarına isyan eden vatandaş ise cinnet geçirip havaya ateş etti. Olay yerine gelen polisler tarafından şahsın havaya ateş açtığı silaha el konuldu. 25 yıllık esnaf olduğunu ve işletmesine Başkan Çerçioğlu'nun keyfi uygulamaları nedeniyle ruhsat verilmediğini iddia eden Yüksel Ozan "Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun keyfi uygulamalarından bıktım. 25 yıllık esnafım. Bayramda lunaparkım kapalı kaldı benim. Bayramda Aydın ve Aydın'ın çocukları lunaparktan faydalanamadılar. Bir lunaparkın ruhsatını veremeyecek kadar acizdir Özlem Çerçioğlu. Ben 25 yıllık Pınarbaşı esnafıyım, Yüksel Ozan'ım" diyerek yaşadıklarına isyan etti.

Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çıldıran Esnaf, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu İş Yerini Ateşe Vererek Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement