Çim Sahada Aerobik Keyfi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çim Sahada Aerobik Keyfi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Çim Sahada Aerobik Keyfi

Çeşme Belediyespor, sahanın kale arkası bölümündeki çim alanda, ücretsiz, street aerobik kursu başlattı.

Çeşme Belediye spor, sahanın kale arkası bölümündeki çim alanda, ücretsiz, street aerobik kursu başlattı. 3 Mayıs Çarşamba günü başlayan ücretsiz kurs, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, saat 08.00-09.00 arasında gerçekleştirilecek.

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, Çeşmelilerin spor yapabilmeleri için Çeşme Sahası'nı herkese açtıklarını belirterek, haftanın her günü, sabahları 08.00 - 11.00 arasında saha kenarındaki koşu bandından, koşu yapmak isteyen herkesin faydalanabileceğini söyledi. Kulüp Başkanı Gün, Çeşme Sahası'ndaki spor aletlerinden de spor yapmak isteyen Çeşmelilerin faydalanabildiğini belirtti.

Street aerobik kursunu da ücretsiz olarak başlattıklarını sözlerine ekleyen Gün, Çeşmelileri spor yapmaya davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA