Çolaklı Mahallesi'nin İlk Bayan Muhtar Adayı - Son Dakika
Yerel

Çolaklı Mahallesi'nin İlk Bayan Muhtar Adayı

Çolaklı Mahallesi\'nin İlk Bayan Muhtar Adayı

Büyükşehir Yasasıyla 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle Mahalleye dönüşecek olan Manavgat’ın Çolaklı Beldesinde Ebru Ateş, 4 Bin 970 seçmeni bulunan Çolaklı’nın ilk kadın Muhtar adayı oldu.

13.02.2014 15:14

Büyükşehir Yasasıyla 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle Mahalleye dönüşecek olan Manavgat'ın Çolaklı Beldesinde Ebru Ateş, 4 Bin 970 seçmeni bulunan Çolaklı'nın ilk kadın Muhtar adayı oldu.

5 yıldır Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu'nda Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yürüten muhtar adayı Ebru Ateş; "Benim muhtar adayı olmamda en büyük etken 5 Yıl önce Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Aile Birliği seçiminde başkan oluşum ve hala şu an Çolaklı Yahya Kurt Ortaokulu oldu. Orada ki çalışmalarımdan ve orada ki insanların ihtiyaçlarından kaynaklandı. Çok yardımlaşma yaptık. Öğrencilerin çok eksiklerini gidermeye çalışmıştık. Ben muhtarlığın çok önemli bir görev olduğuna inandığım için bunu internetten araştırdım. Aslında Belediye başkanlığından da önce geldiğine inanarak bunların daha bürokratik daha üst düzeylerde işlerlik sağlayacağına inandığım için bu yola baş koydum. Eğer vatandaşlar teveccüh gösterir beni muhtarlığa layık görürlerse oyları ile ilk yapacağım iş çevre düzenlemesi olacak" dedi.

Kendisi için en önemli konunun yardımlaşma olduğunu belirten Ateş, "Ben Çolaklının ihtiyaçları için resmi dairelere bir elçi olacağım. Çolaklı konusunda yapılabilecek hizmetler için bir bayan olarak gidecek olmam artı bir değer olacağı için aday oldum. Çünkü Belde belediyemiz kapanıyor. Çolaklı'da ki eksikler artık daha da büyüyecek. Bu zamana kadar belediyemiz hallediyordu bu tür işleri şimdi artık bir muhtarlığa kaldı bu iş. Ben masa başında oturmadan adeta koşarak bütün eksiklerimiz ya Manavgat, Antalya ya Ankara Üçünün arasında gidip gelebilecek koşuşturacak bir kişiye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolaklı Mahallesi'nin İlk Bayan Muhtar Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement