Çorlu'da, Yaz Kuran Kusları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da, Yaz Kuran Kusları Sona Erdi

Çorlu\'da, Yaz Kuran Kusları Sona Erdi

Çorlu'da, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan Haydi Çocuklar Camiye Koşalım, Kuran'la Buluşalım programı kapsamında başlatılan yaz Kuran kursları sona erdi.

25.08.2014 16:34  Güncelleme: 16:45

Çorlu ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Haydi Çocuklar Camiye Koşalım, Kuran'la Buluşalım" programı kapsamında başlatılan yaz Kuran kursları sona erdi.

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen kapanış programında, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Haziran-22 Ağustos arasında Kuran kursu düzenlediklerini söyledi.

Kursun bitmesiyle mutluluk ve hüznü bir arada yaşadıklarını belirten Gülmek, şöyle konuştu:

"Yavrularımıza Kuran-ı Kerim'i okumayı ve dini bilgileri öğretmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Hiçbir baba çocuğuna güzel ahlak ve terbiyeden daha üstün bir miras bırakamaz. 2014 yılı yaz Kuran kursu döneminde camilerimize toplam 5 bin 300 öğrenci kaydı yapıldı. Aynı performansı 22 Eylül 2014 Pazartesi günü açılacak olan 4-6 yaş grubu okul öncesi eğitimi ve yetişkinlerimiz için açılacak olan kursumuza da bekliyoruz."

Etkinlik kapsamında ayrıca 4-6 yaş grubundaki öğrenciler ilahi okudu.

Programa, Ergene Müftüsü Cerrah Cebeci, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Eyüp Öztürk, müftülük personeli ve öğrenciler katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'da, Yaz Kuran Kusları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement