Çorlulu Kadın ve Çocuklardan da Fenerbahçe'ye Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çorlulu Kadın ve Çocuklardan da Fenerbahçe'ye Destek

Çorlulu Kadın ve Çocuklardan da Fenerbahçe\'ye Destek
17.09.2012 19:15  Güncelleme: 09:57

Seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyebildiği Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına Çorlu'da bulunan Fenerbahçeliler de katıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanan ve Fenerbahçe Spor Kulübünün almış olduğu seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyebildiği Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına Çorlu'da bulunan Fenerbahçeliler de katıldı. Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonu ile düzenlenen organizasyona katılan bayan ve çocuklar organizasyondan ücretsiz olarak yararlandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği seyircisiz oynama cezası uyarınca, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda geçtiğimiz Pazar akşamı oynanan ve sadece kadınlar ile çocukların tribünlerden izleyebildiği Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu maçına Çorlu Fenerbahçeliler Derneği de bir organizasyon düzenledi. Ücretsiz olarak otobüs kaldıran dernek bayan ve çocuk taraftarları maça götürdü.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonu ile Atatürk Bulvarı Santral Kavşağında bir araya gelen kadın ve çocuk taraftarlar derneğin organizasyonu ile Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu maçını izlemek ve Fenerbahçe'ye destek vermek üzere tribündeki yerlerini aldılar.

Sarı - lacivertli renklere gönül veren kadın ve çocuk taraftarlar, her şartta Fenerbahçe'ye olan desteklerini arttırarak sürdüreceklerini belirtirlerken dernek yöneticileri de bu tip organizasyonların önümüzdeki günlerde de çeşitli şekillerde devam edeceğini kaydettiler.

(SŞ -MC )

17.09.2012 18: 51: 58

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlulu Kadın ve Çocuklardan da Fenerbahçe'ye Destek - Son Dakika


Advertisement