Çorum Belediyesi Tsm Korosunun Konser Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyesi Tsm Korosunun Konser Heyecanı

Çorum Belediyesi Tsm Korosunun Konser Heyecanı

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Gül: "Koromuz yeni yönetimi ile birlikte vereceği ilk konsere zengin ve seçkin bir repertuarla hazırlanıyor"

18.02.2014 18:40

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, "Koromuz yeni yönetimi ile birlikte vereceği ilk konsere zengin ve seçkin bir repertuvarla hazırlanıyor" dedi.

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, 12-13 Mayıs'ta vereceği konserin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Turgut Özal İş Merkezi'ndeki Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda hazırlıklarını sürdüren koro üyelerini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Zeki Gül,  koro başkanı Osman Ünsal Taşçı ve şef Ömer Erdal Cerit'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yoğun tempo ile çalışmalarını sürdüren koro üyelerinin heyecanlı olduğunu gözlemlediğini belirten Başkan Yardımcısı Gül, "Koromuz yeni yönetimi ile birlikte vereceği ilk konsere zengin ve seçkin bir repertuvarla hazırlanıyor. Musıkiseverler şimdiden bu konserin heyecanını duymaya başladı. Koroya katılmak isteyen herkes çalışmalarda yer alabilir. Bizler de merakla konser gününü bekliyoruz" dedi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyesi Tsm Korosunun Konser Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement