Çorum Tso, "Çorum Sanayisi" Konulu Fotoğraf Yarışması Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Çorum Tso, "Çorum Sanayisi" Konulu Fotoğraf Yarışması Düzenleyecek

Çorum Tso, "Çorum Sanayisi" Konulu Fotoğraf Yarışması Düzenleyecek

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, "Çorum Sanayisi" konulu fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini söyledi.

27.02.2014 12:39

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, "Çorum Sanayisi" konulu fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini söyledi.

Başaranhıncal, beraberinde TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve yönetim kurulu üyeleriyle kentteki bir restoranda, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çorum'un sanayi potansiyelini tanıtmak ve belgelemek amacıyla fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini belirten Başaranhıncal, şöyle konuştu:

"Fotoğraf yarışmasına kentteki basın kuruluşlarında görev yapan arkadaşlarımız katılabilecek. Yarışmanın duyurusunu ve katılım şartlarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Kentimizin sanayisini en güzel şekilde anlatan, tanıtan fotoğraflarla bir arşiv oluşturmak istiyoruz. Bunu sağlamanın en iyi yollarından biri de bu tür fotoğraf yarışmaları düzenlemektir."

Fotoğraf yarışmasının sonuçlarının temmuz ayında açıklanacağını ifade eden Başaranhıncal, ödül töreni ve sergilemenin de 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılması'nın yıl dönümünde yapılacağını kaydetti.

Başaranhıncal, yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini kaydetti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Tso, 'Çorum Sanayisi' Konulu Fotoğraf Yarışması Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement