Çorum Valisi Kara'dan Huzurevi Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Çorum Valisi Kara'dan Huzurevi Ziyaretleri

Çorum Valisi Ahmet Kara, Vali Atıl Uzelgun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ahmet Akdağ Huzurevi'ni ziyaret etti.

23.02.2015 11:09

Çorum Valisi Ahmet Kara, Vali Atıl Uzelgun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ahmet Akdağ Huzurevi'ni ziyaret etti.

Vali Kara, beraberinde eşi Mesude Kara ile gittiği Ahmet Akdağ Huzurevi'ndeki vatandaşlara verilen devlet hizmetlerinin memnuniyet derecelerini sordu.

Huzurevi sakinlerinden 78 yaşındaki Sadık Demirel, tek kişilik odada yaşamına devam ettiğini ve verilen hizmetlerden mutlu olduklarını söyledi.

Vali Kara'nın "Yemekler nasıl, görevliler size iyi davranıyor mu sorularına da Demirel, "Çocuklarım, gelinim bana bakmadılar. Ben de buraya geldim. Devlet onlardan daha iyi hizmet veriyor. Eğer onlar burada bize gösterilen saygının, sunulan hizmetin yüzde birini göstersin yine de gitmem" sözleriyle karşılık verdi.

Vali Kara ise "Biz yaşlılarımıza gösterdiğimiz saygı ve sunduğumuz hizmet oranında saygı ve hizmet görürüz. Devletimiz vatandaşlarını sokakta bırakmaz, muhtaç duruma düşürmez. Yapılan hizmetler ortadadır. Yaşlılarımız, tek kişilik, iki kişilik ve üçer kişilik odalarda kalıyor. Hatta bazı vatandaşlarımız eşleriyle birlikte bir odayı paylaşıyor" dedi.

Huzurevi sakinlerine aile ortamının sıcak havasının yansıtılmasına çalışıldığını da ifade eden Vali Kara, modern ortamlara kavuşan huzurevlerinin şartlarının her geçen gün daha da iyileştirildiğine dikkati çekti.

Vali Kara ve eşi daha sonra Vali Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla da sohbet etti.

Vali Kara ve eşi Mesude Kara'ya ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Valisi Kara'dan Huzurevi Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement