Cü Rektörü Kocacık ve Yönetiminin Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Cü Rektörü Kocacık ve Yönetiminin Ziyaretleri

Cü Rektörü Kocacık ve Yönetiminin Ziyaretleri

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Sivas Defterdarı Mehmet Yazar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

08.04.2014 16:46

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Sivas Defterdarı Mehmet Yazar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Sami Aydın'ı ziyaret eden Rektör Kocacık, Aydın ve yönetimini tebrik ederek "Şehirle ilgili, üniversitemizle ilgili projelerinizi biliyoruz. Bunların hayata geçirilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyarette ulaşım ve diğer sorunlara değinen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, "İnşallah önümüzdeki süreçte bunların üzerine hızlı bir şekilde gideceğiz. Umarım en kısa zamanda üniversitemizle ilgili yaşanan sıkıntıları işbirliği ile aşacağımız inancındayım. Hatta özellikle şoförlerimizin eğitimi ile alakalı sizden destek bekliyorum. Bu projeyi bir an önce başlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Fadlum Köprüsü her zaman dile getirilen bir sorun. İnşallah arkadaşlarımız görevlerini aldıktan sonra derhal orada çalışmalarımızı başlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Turgay Çalışkan'ı da ziyaret eden Rektör Kocacık, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Sivas Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzaladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Çalışkan, Rektör Kocacık ve yönetimine teşekkür etti.

Rektör Kocacık ve beraberindekiler son olarak Sivas Defterdarlığı'na atanan Mehmet Yazar'ı ziyaret etti.

Ziyaretlere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz ve CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk da katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü Rektörü Kocacık ve Yönetiminin Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement